DeeDees Leek
Tolberterstraat 18
9351 BG Leek
Tel.: (0594) 51 22 46
DeeDees Roden
Wilhelminastraat 28-A
9301AK Roden
Tel.: (050) 502 90 57
Vragen?
Mail ons gerust!
 

Like ons op Facebook

 


Reparatiedienst DeeDees

Zoals we al vertelden in ons geschiedenis stukje is het repareren al drie generaties van vader op zoon doorgegeven, hetgeen resulteert in een rijke ervaring van ruim 65 jaar vakkundige arbeid. Of het nu gaat om tassen, koffers, jassen of aanverwante artikelen, wij doen altijd onze uiterste best uw artikel naar tevredenheid te herstellen. En er mag gezegd worden dat de tevredenheid onder onze klanten groot is.
Tevens kunnen wij u helpen met maatwerk van een product, u kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld het verstellen van een rugzak ten bate van een zuurstoffles of het op maat maken van een tas voor aan de rolstoel of scootmobiel. De mogelijkheden zijn legio.
U kunt altijd bij ons binnen lopen voor advies en prijsopgaaf.
Wij geven vooraf aan wat de kosten van een reparatie zijn, zodat u niet voor verassingen komt te staan. Onze prijzen staan in verhouding tot de verrichte werkzaamheden, nooit meer. Mochten wij tijdens het repareren andere gebreken ontdekken dan nemen wij hierover contact met u op alvorens dit te repareren. Wij houden ons te allen tijde aan de afspraken die met u zijn gemaakt, duidelijk voor u en voor ons.
Wij hopen u gauw eens te mogen laten zien hoe mooi, netjes en vakkundig wij een tweede leven kunnen geven aan u tas, koffer, jas of aanverwant artikel.